Bisk NATURA 04235 egykaros keverő zuhany csaptelep

Bisk NATURA 04235 egykaros keverő zuhany csaptelep

A NATURA család a fali kiegészítők mellett csaptelep és zuhany szett kombinácóval is rendelkezik. A termék design-alappilléreként kiemelendő a minimalista kialakítás, mindezt úgy, hogy a termékek megőrzik a kiegészítő jellegüket, klasszikus funkciójukat. Az ember és a technológia közelebb hozza egymáshoz a természetet, azaz a "NATURE"-t ami visszaköszön a széria forma világában.
A NATURA az egyik legmarkánsabb karakterű kivitel a kiegészítők piacán. Egyszerű, ergonómikus és csodás összhangot teremt a minőségre és szépségre vágyók élettérében.További jellemzők:

A Sedal kerámia betét 35 mm szivárgásmentességet, vízhatlanságot, megbízhatóságot és halk működést szavatol.
PEX belső cső (450 mm), Garantáltan ellenáll a magas hőmérséklet, vegyi és mechanikai behatások ellen. Kiváló mikrobiológiai védelem.
Vízkőálló perlátor
Víztakarékos perlátor mellyel akár 70% vizet is (megtakaríthat) spórolhat.
Mi a különbség a PEX rugalmas csap tömlők és a más gyártók által általában használt tömlők között?

A PEX, erősített polietilén rugalmas, magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szemben ellenálló anyag. Nagyon fontos a használata, ha úgy véli, hogy csapvíze különböző vegyi anyagokat tartalmaz, például klórt. Garantált a biztonság a mechanikus sérülések ellen, amelyek a lakásunk elárasztását okozhatják. A PEX belső réteggel ellátott rugalmas csap tömlők kiváló mikrobiológiai védelmet biztosítanak a baktériumkultúrák ellen (a PEX csövek kémiai összetétele megegyezik az ásványvíz PET-palackjaival). A szokásos, rugalmas gumitömlőkkel szemben (EPDM) a PEX nem öregszik, korrózióálló és hosszú távon használható. Érdemes megemlíteni, hogy kiváló szilárdsági tulajdonságaik miatt a PEX belső rétegű csövek széles körben használatosak:
az ivóvíz- vagy higiéniai hideg- és melegvíz, központi fűtés, beleértve a padlófűtést és a fűtési rendszereket a cső élettartama azonos az épületével.Használhatunk-e a termékekhez más elemeket, mint a BISK által biztosított tartozékok?

Mindig igyekszünk megfelelni minden ügyfelünknek; a követelményeket a legmagasabb minőségű kiegészítőkkel ellátott termékekkel biztosítjuk, de ügyfeleinknek is lehetőséget adunk arra, hogy a piacon elérhető egyéb elemekkel is kompatibilisek legyenek. Kínálatunkba olyan kiegészítők tartoznak, amelyek megegyeznek a többi gyártó csaptelepek tartozékaival, mint például a víz-takarékos csap levegőztetővel, a PEX rugalmas csaptelep tömlők vagy a click-clack rendszerű lefolyók.Milyen előnyökkel jár az eredeti csap perlátor használata?

A csap perlátora egy olyan szita, amely a kifolyó végére szerelve a levegőt a speciálisan beállított lyukak rendszerén keresztül szívja, és csökkenti a vízfogyasztást anélkül, hogy csökkentené a víznyomást. A BISK csaptelepekben használt csap perlátor akár 50% -os víz megtakarítást is lehetővé teszi (emellett olyan perlátorokat is kínálunk, amelyek akár 70% -kal csökkenthetik a vízfelhasználást) A háztartási költségek látható megtakarításain kívül a perlátorral lágy, levegős vízsugár zuboghat, amely észrevehetően növeli a kézmosás kényelmét és csökkenti a víz által a szerelvényen áthaladó zajt. Nem javasoljuk, hogy a csapos levegőztetőt a fürdőszerelvényekhez vízfogyasztást takarítsuk meg. Ebben az esetben a BISK nagy vízáramlású aerátorokat kínál, amelyek lehetővé teszik a fürdő gyors betöltését vízzel (úgy, hogy ne legyen hideg), és a magasnyomású, jól szénsavas vizet segít a vastag, finom hab előállításában, ami növeli a kényelmet. a fürdőben.
24 490 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről